Elias Shoes is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

‘s-Gravelandseweg 12-A
1211 BS Hilversum
Nederland
Tel: 035 – 621 42 89
info@eliasshoes.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Elias Shoes verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@eliasshoes.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Elias Shoes verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren persoonlijke gegevens niet oneindig maar alleen zolang het nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren. Wanneer je b.v. een account aanmaakt om altijd makkelijk en snel te kunnen bestellen, is het niet aan ons om die gegevens te vernietigen (uiteraard wel op jouw verzoek). E-mail wisselingen die te maken hebben met bestellingen blijven ook 1 jaar bewaard om dezelfde reden. Facturen horen bij onze boekhouding en daarvoor hanteren wij de wettelijke bewaartermijnen van de belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

Elias Shoes verkoopt jouw persoonsgegevens nooit aan derden. Wel delen wij bepaalde informatie met andere bedrijven om webshop bestellingen te kunnen verwerken.

  • Je naam, adres, email en betaalgegevens hebben we nodig om je op de hoogte te houden van je bestelling en als je jezelf aan hebt gemeld voor de nieuwsbrief, ontvang je regelmatig een mail over onze winkel. Hier kun je jezelf ook heel gemakkelijk weer voor uitschrijven via een link onder in de mail of door ons een bericht te sturen.
  • Mollie is onze betaalprovider en ze garanderen een zorgvuldige en bovendien veilige verwerking van de gegevens van de klant.Lees hier de details: https://www.mollie.com/nl/privacy
  • Als partner om de pakketten te verzenden werken wij met MyParcel. Via hun ontvang je een track en trace code naar het email adres dat je hebt opgegeven bij je bestelling en kun je het pakketje helemaal volgen. Ook dit systeem is zeer goed beveiligd.
  • Mailchimp is onze partner voor het versturen van nieuwsbrieven. In elke nieuwsbrief die je van ons krijgt staan onderaan opties om je account te verwijderen of aan te passen. Het hele privacy beleid van Mailchimp kun je hier lezen: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Elias Shoes gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Elias Shoes.

Elias Shoes wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Elias Shoes neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@eliasshoes.nl

Neem contact op

Op dit moment zijn wij niet aanwezig. Laat een bericht achter en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0